Tuesday , August 9 2022

Двама напуснаха кщщата на Биг Брадрр – Теми в развитие[ad_1]

Тази вечер Кщщата напуснаха двама Скквартиранти, както и половинката на мамануела, Мартин. По волята на зрителите шоуто приключи за най-ексцентричния участник този сезон, Стоан Роянов Я Я. Напускането му зарадва Джулиана и Албена, но натжжи Гммов, а Борислав не можеше да повярва. Пред Ники Кннчев, Стоян сподар, че е благодарен, че напуска и даде щита на SDI на Гммов, като заяви, че го обича.

Влизането на Мартин в Кщщата се оказа огромна жертва в очите на мамануела. Стана ясно, че двамата са били разделени за последните три месеца и появата му в шоуто изненада певицата, която заяви, че го обича и няма да се чувства добре, ако той напусне, а тя остане. Биг Брадрр направи последен опит на живо да вразуми мамануела, за да остане, но в и изповедалнята тя беше категорична. "Обичам тази игра, беше мечта да смм тук, но имам и личен живот, зарадоний, който направи жертва влизайки тук. Той в момента има нужда от мен и се отказа от нещо важно заради мен. Мисля, че това е най-правилното решение", Сподели певицата напускайки Big Brother: Most Wanted по собствено желание.

Утре от 21:00 часа ще видим и поредната мисия в шоуто, която се казва "Любовни вллни". В нея двойките ще трябва да минат тест за сввместимост. Кой е най-силният тандем и как ще се справят Златка и Благой и Никита и Борислав, ще разберем в Big Brother: Most Wanted, утре по NOVA.

Следете ни навсякдде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още любопитно сддрржание от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram

[ad_2]
Source link